posljednje zbogom

Kolege se u šoku opraštaju od kraljice domaće dance scene: "Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o Kasandrinoj smrti potresla je sve, a njezine kolege na društvenim mrežama se opraštaju od naše poznate pjevačice.

"Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" te "Kazna" samo su neki od bezvremenskih hitova koje je iza sebe ostavila velika zvijezda 90-ih godina, Davorka Ručević Kasandra. Vijest o njezinoj smrti ovoga je tjedna šokirala mnoge, a od slavne pjevačice na društvenim se mrežama opraštaju brojne kolege.

Pogledaj i ovo showbuzz odlazak zvijezde Prisjetili smo se velikih hitova kojima je Kasandra pokorila domaću scenu, ovo su pjesme po kojima će je svi pamtiti

"Draga moja Davorka, ne mogu vjerovati da je ovo što čujem istina i da više nisi sa nama. Tako si nam prerano otišla... Pa nedavno smo se i dopisivali i zezali o svemu... Ovo fotografija je naša uspomena sa kraja 80-tih kada smo još oboje imali naše prve bendove, imali probe u tvojem dnevnom boravku i sanjali o karijerama.. I kako si već tada bila skroz posebna i osebujna pjevačica i divna prijateljica.. Zbogom draga D. Počivala u miru...", napisao je Mladen Burnać na Facebooku.

"Nisam mislio da ću ovo forvardirat. Hvala Goran Goričanec na vijesti mada je tužna vijest.. Nedavno smo se čuli na poruke i zaista mi je šok. Spavaj mirno draga Kasandra", napisao je glazbenik Renato Đosić.

"Do mene u Irsku je došla tužna vijest, nadao sam se da je jedna od mnogih 'fake news' , ali nažalost izgleda da nije. 3.12.2021 preminula je Davorka Ručević Kasandra. Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve ljepe plesačke trenutke koje smo 90'tih proveli zajedno", stoji u objavi Gorana Goričanca.

Glazbeni menadžer Zoran Škugor potvrdio je za DNEVNIK.hr da je pjevačica preminula 3. prosinca ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene