Paparazzo fotke

I bez šminke i raščupana magnet je za poglede, a dekolte je neizbježan i u izdanju koje nije tipično za nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez zablistala je na crvenom tepihu u Veneciji, pa su je paparazzi uhvatili u nešto opuštenijem izdanju.

Manekenka Georgina Rodriguez (27), ne prestaje oduševljavati svojim outfitima u Veneciji gdje je došla na filmski festival bez zaručnika Cristiana Ronalda (36).

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Nakon što je zablistala u svijetloplavoj haljinici s čipkom i sakou iste boje, crvenim tepihom prošetala je u još jednom elegantnom potpuno plavom izdanju.

Ovoga puta odabrala je tamno nijansu plave, a nosila je pripijeni kombinezon s dugim nogavicama i bez naramenica, koji je u prvi plan stavio njezin bujni dekolte, te je ponovno preka ramena prebacila sako.

Kosu je raspustila i pokazala novu, kraću frizuru, a kombinaciju je začinila nakitom, od kojeg se posebno istaknula blještava dijamantna ogrlica.

I dok je na crvenom tepihu sve oborila s nogu, kasnije je pokazala svoju drugu, opušteniju stranu.

Bez glamuroznih krpica i bez šminke, s raščupanom kosom i maskom preko lica, nije je bilo baš lako prepoznati, no samouvjereno je prošetala do broda i nije se skrivala od paparazza.

I u ovoj prilici nije propustila istaknuti dekolte, a uski topić naglasio je i njezinu ženstvenu figuru.

Inače, Georgina je Ronalda upoznala 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar (FOTO: Instagram) Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 1 +1 Saša Lozar Celebrity Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene