Pravo iznenađenje!

Spektakularan poklon Ronalda za Georginin rođendan: Ovakvu originalnu ideju bome je trebalo osmisliti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo je Georginu Rodriguez iznenadio posebnim poklonom i iznenađenjem za rođendan.

Georgina Rodriguez se na Instagramu pohvalila zanimljivim poklonom koji je dobila za 28. rođendan od svojeg zaručnika, nogometaša Cristiana Ronalda. Slavni par je sa svojom djecom bio na odmoru u Dubaiju, a nogometaš si je dao oduška te je zaručnici priredio stvarno originalan poklon.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Postavio je njezinu fotografiju uz poruku na Burj Khalifi, najvišoj zgradi na svijetu. Kako je sve izgledalo, objavila je presretna Georgina na svojim društvenim mrežama. "Ovako završava ovaj uzbudljivi dan. Ne mogu pronaći riječi! Hvala, Cristiano, što me svaki dan činiš sve sretnijom! Hvala, Dubai, što se uvijek kod vas osjećamo kao kod kuće. Hvala svima koji su se potrudili da ovaj dan bude tako poseban", napisala je Georgina uz fotografije iz Dubaija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Inače, Cristiano i Georgina su prije nekoliko mjeseci na Instagramu objavili da čekaju blizance, a zajedno već imaju kćerkicu Alanu Marin, koju su dobili 2017. godine i još troje djece, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva vas čekamo upoznati", napisali su tada uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s fotografijama ultrazvuka i koju su oboje podijelili na svojim profilima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog afere s poznatim nogometašem za nju je saznao cijeli svijet, a fatalna brineta danas živi potpuno drugačijim životom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene