Dugo je to čekala!

Franka je najavila veliku novost, a evo i što nakon dugo vremena kaže o životu s Ćorlukom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić uskoro bi trebala diplomirati za Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Franka Batelić je vrijeme u pandemiji koronavirusa odlučila iskoristiti na najbolji mogući način, pa tako osim što je njezina tročlana obitelj ponovno na okupu, pjevačica se ponovno uhvatila knjige i uskoro će diplomirati na Pravnom fakultetu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Napokon privodim kraju Pravni fakultet u Zagrebu. Viktorovo rođenje i pandemija su malo usporili stvari, ali evo, sada će štreber u meni stisnuti", izjavila je Franka u razgovoru za Jutarnji list.

Franka ne krije sreću i zbog toga što se njezin suprug Vedran Ćorluka vratio kući za stalno, nakon što je devet godina proveo u Rusiji gdje je igrao za tamošnji klub Lokomotiv.

"Napokon imamo priliku biti svi zajedno kao obitelj. I moram priznati da uživamo", zaključila je Franka koja inače rijetko govori o suprugu u javnosti.

Par se sa sinom Viktorom ove godine uselio u luksuznu zagrebačku vilu, koja se prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njezina je vrijednost oko 15 milijuna kuna.

Franka je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako je već ukrasila dom božićnim dekoracijama, a ranije je otkrila i dio interijera, pri čemu je svima zapela za oko predivna kupaonica s bijelom ovalnom kadom te zidovi opločeni sivim pločicama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene