imaju štošta zajedničkog!

Albina plijenila poglede u elegantnom izdanju, no zanimljiv susret s kolegicom sve je bacio u drugi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić i Albina Grčić nastupile su u sklopu tradicionalnog božićnog koncerta u Ciboni, a djevojke su zablistale u elegantnim izdanjima.

Naše poznate pjevačice i predstavnice na Eurosongu, Franka Batelić i Albina Grčić, nastupile su na tradicionalnom koncertu "Božić u Ciboni", a djevojke su zablistale u elegantnim izdanjima.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Franka je na sebi imala tamnoplavi svileni kombinezon s dubokim dekolteom, dok je Albina na sebi imala bijelu haljinu s jednim rukavom. Naša ovogodišnjia predstavnica na Eurosongu jednostavnom je bijelom haljinom istaknula svoju besprijekornu liniju, a osmijehom od uha do uha dala je do znanja koliko je uživala u nastupu.

Djevojke su oduševile svoje pratitelje na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom koju je Albina objavila na Instagramu. "A gdje je on?", napisala je Albina uz fotografiju koju je Franka prenijela i na svom profilu. "On" je inače Frankina nova pjesma koju je objavila s kolegicom Sarom Jo.

Podsjetimo, Franka je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine s pjesmom "Crazy", dok je Albina ove godine u Rotterdamu izvela singl "Tick-Tock". Uoči Albinina nastupa kolegica joj je bila podrška te joj je i na društvenim mrežama pisala da se prije svega dobro zabavi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki (Foto: Instagram) +0 John Galecki (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda ekipa iz blagdanskog klasika koji nas nasmijava već 32 godine, među njima je i zvijezda hit-serije

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda iznenadila izdanjem u kakvom je još nismo vidjeli, neki su čak otišli toliko daleko da su joj udijelili zanimljive komplimente

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene