I Jakov se zabavlja

Svi su se pitali gdje je Kolindin suprug ovih dana dok je ona uživala na zagrebačkoj špici, evo gdje je on uhvaćen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović posljednjih je dana glavna tema domaćih medija, a fotografi su sada otkrili i gdje je njezin suprug Jakov.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posljednjih je dana glavna tema domaćih showbiz medija. Nakon što je zagrebačkom špicom za Badnjak prošetala u društvu mladog dekana poslovne škole u kojoj je radila kao savjetnica, društvene mreže su preplavili komentari u kojima su se mnogi zapitali gdje je njezin suprug Jakov Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Par dana kasnije Jakova su fotografi snimili u publici 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu. Sudeći po fotkama, bio je u društvu prijatelja, a bivše predsjednice nije bilo na vidiku.

Samo dan ranije Kolinda je na račun svoje nikad vitkije figure dobila brojne komplimente na račun izgleda. Kada je objavila fotku na kojoj pozira u kožnoj jakni u sklopu kampanje Svjetske zdravstvene organizacije pratitelji su joj pisali da je najljepša žena na svijetu te da prekrasno izgleda.

Kolinda Grabar-Kitarović inače je ranije u intervjuima pričala da su se ona i suprug Jakov upoznali na novogodišnjoj zabavi dok su još oboje studirali. Pred oltar su stali 1996. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Kolinda nikada nije skrivala da joj je upravo suprug najveći oslonac u svemu, a dok je ona gradila političku karijeru, on se brinuo za njihovu djecu i kućanstvo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki (Foto: Instagram) +0 John Galecki (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda ekipa iz blagdanskog klasika koji nas nasmijava već 32 godine, među njima je i zvijezda hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene