Objavila NJIHOVU NOVU fotku!

Naša najseksi novinarka čestitala rođendan svojem 15 godina starijem dečku, pala je i usporedba s Bradom Pittom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković čestitala je rođendan svojem dečku Fernandu Hierri putem društvenih mreža.

Televizijska voditeljica i novinarka Fani Stipković ne krije koliko je zaljubljena u bivšeg nogometaša i igrača Real Madrida Fernanda Hierra, a kojem je povodom njegova rođendana posvetila i romantičnu objavu na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Hierro je proslavio 54. rođendan, a 39-godišnja Fani je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ga grli dok oboje poziraju dobro raspoloženi.

"Moj Benjamin Button", napisala je Fani uz fotografiju na kojoj pozira sređena u dekoltiranoj ljubičastoj haljini, koja joj pristaje kao salivena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Predivni ste", "Top", "Mislim da mu je ovo definitivno najsretniji ročkas", "Sretan mu rođendan", "Lijepi ste", poručili su im Fanini pratitelji u komentarima.

Fani je vezu s Fernandom potvrdila nedavno zajedničkom fotografijom na Instagramu, a prije toga i za španjolske medije. Otkako živi i radi u Španjolskoj, atraktivna Velolučanka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala.

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Kojić Celebrity Evo što Severinin bivši Igor Kojić radi dok je Severina potpora prijatelju, i on je snimljen na svom omiljenom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene