Dobro se provode

Evo što Severinin bivši Igor Kojić radi dok je Severina potpora prijatelju, i on je snimljen na svom omiljenom mjestu!

Severina Kojić Severina Kojić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Kojić Galerija

Dok je Severina uživala na promociji knjige, Igor je vrijeme provodio na stadionu srpskog nogometnog kluba.

Severinin bivši suprug Igor Kojić davno je pokazao kako gaji veliku ljubav prema nogometu. Već je nebrojeno puta ulovljen kako prati utakmice s tribina, a tako je bilo i u četvrtak u Beogradu, gdje je pratio utakmicu Srbije i Sjeverne Makedonije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Severina je u to vrijeme bila na promociji knjige, a čini se kako svježe rastavljeni partneri dobro provode vrijeme nakon raskida braka.

Za ovaj se par na početku mjesecima šuškalo da su u vezi, a nitko nije slutio da će stati i pred oltar. To su učinili 25. rujna 2015. godine, ali njihova je ljubav trajala samo šest godina i odlučili su se rastati 19. kolovoza 2021. godine.

Mjesecima se pričalo i brujalo o njihovoj rastavi, ali od njih nikada nije stizao potvrdan odgovor. Kada se Severina bez Igora vratila u Hrvatsku nakon mjesec dana karantene u Beogradu, oboje su počeli brisati zajedničke fotografije s profila na Instagramu, pjevačicu su otpratili i njegovi roditelji i sestra, a na kraju su supružnici to učinili jedno drugome.

Severina je maknula i Igorovo prezime, što je bio još jedan potvrdni detalj koji je poticao glasine o krizi u njihovu braku.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) +10 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene