omiljeni glumac

Šuškalo se da ljubi jednu od najljepših žena na svijetu, a sad je otkrio da je ljubav svog života pronašao u jednoj drugoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eric Stonestreet se zaručio s dugogodišnjom partnericom Lindsay Schweitzer s kojom je u vezi od 2016. godine, a prije nje ga se povezivalo sa slavnom holivudskom ljepoticom.

Glumac Eric Stonestreet koji je stekao popularnost u ulozi Camerona Tuckera u serije "Moderna obitelj" objavio je da se zaručio.

Na svojem je Instagramu podijelio fotografije na kojima pozira s dugogodišnjom partnericom, samozatajnom medicinskom sestrom Lindsay Schweitzer na kojima ona na ruci ima golemi zaručnički prsten.

"Rekla je da će njezini ljudi nazvati moje", našalio se u opisu, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eric Stonestreet (@ericstonestreet)

Glumac i medicinska sestra upoznali su se na ljeto 2016. godine, a on je o njihovoj vezi prvi put javno progovorio godinu dana kasnije, kada je gostovao u showu Ellen DeGeneres.

"Ja sam jako nervozna osoba, a ona me smiruje", kazao je tada o svojoj novopečenoj zaručnici koja izbjegava medije i javna pojavljivanja. Priznao je i da je prije nje ljubav uzaludno pokušavao pronaći na aplikacijama za spojeve.

Erica se prije povezivalo s jednom od po mnogima najljepšom ženom u Hollywoodu, glumicom Charlize Theron. Njih dvoje navodno su bili u vezi 2012. godine, no nijedno od njih nikada nije potvrdilo te glasine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene