sve se stisnulo!

Slavna ljepotica nakon poroda se brzo vratila u top-formu, a zadnjim izdanjem izazvala je totalnu pomutnju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski pojavila se na Vanity Fair Oscar partyju u izdanju u kojem je istaknula svoje slavne adute.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski propustila je Oscare, ali zato je zablistala na Vanity Fair Oscar partyju, gdje se svojim izdanjem pobrinula da je svi primijete.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Emily je u ovoj prigodi odlučila istaknuti svoj raskošni dekolte, ali i manekensku liniju koju je povratila brzo nakon proda.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu gdje su je proglasili božicom ljepote.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Milijuni njezinih pratitelja na Instagramu nerijetko komentiraju kako im nije jasno da tako dobro izgleda nakon poroda, no Emily sve ignorira te ide svojim putem.

"Naravno da mlade djevojke žele postići moć na račun svog izgleda. Na taj način imaju kontrolu o svemu što bi se dogodilo u bilo kojem slučaju ako si javna osoba", rekla je nedavno u intervjuu za Guardian.

O svemu je progovorila i u knjizi "My Body", u kojoj je prepričala i neugodno iskustvo koje je doživjela na snimanju spota "Blurred Lines".

Emily je prošle godine na svijet donijela sina Sylvestera Apolla Beara te je nedugo nakon poroda potpuno vratila svoju slavnu liniju. Ratajkowski je tijekom trudnoće, kao i prije nje, često pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika. Od 2018. godine je u sretnom braku s glumcem Sebastianom Bearom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije, štoviše nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene