''Svi to zaslužuju!''

Ella se na Instagramu pohvalila novim imidžom, a onda i raznježila sve jednom fotografijom iz prošlosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na profilu na Instagramu pokazala kako joj stoji nova boja kose pa zaradila niz komplimenata.

Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik na svojem se profilu na Instagramu pohvalila novim imidžom, točnije novom bojom kose, za koju je dobile tisuće lajkova i komentara pohvale.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

"Stalno se žalim kako je sve bez boja, dosadno, a dolazak u Zagreb na frizuru inspirirao me za modnu kombinaciju koju je nemoguće ignorirati. Kad je bal nek je maskenbal! Što kažete na sivu kosu i ovaj pulover za izlazak s curama?! E da i cirkončići su upali", napisala je Ella uz fotografiju koju je objavila.

"Ne eksperimentiraj više s bojama ova ti najbolje stoji", "Divna si", "Definitivno si našla boju koja ti stoji savršeno", "Bože dragi, što si lijepa. Nevjerojatno", "Nikad bolja, strava", "Predivna si", "Kad narastem želim biti Ella", "Tebi sve tako divno stoji", "Ti si kraljica transformacije, što god staviš na glavu stoji ti odlično", zaključili su njezini pratitelji.

A nakon što je pokupila brojne komplimente obožavatelja, Ella je uspjela sve raznježiti fotografijom s pokojnim djedom i legendarnim glumcem Borisom Dvornikom.

"Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa šta ju očekuje i šta svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj. Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, već djedovi i bake, stričevi i tete… Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli. Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam? Kad sam došla doma? Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovat da imaš dvoje djece”. Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba, čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… To je ono što čini život zanimljivim… Te prve stvari… Jeste i vi nečija beba?", napisala je Ella uz fotografiju iz obiteljskog albuma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene