wow, kakve fotke!

Jedna od najseksi Hrvatica vrućim prizorima s plaže društvene mreže dovela do usijanja: "Nikad vatrenija!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić na Instagramu je objavila fotografije na kojima zavodljivo pozira na plaži u Tajlandu u seksi narančastom bikiniju.

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić otputovala je u Tajland, odakle ne prestaje objavljivati svoje fotke u badićima.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Nakon što je pozirala u minijaturnom crnom modelu s tangama, na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima nosi još jedan seksi bikini.

"Tajlandski zalazak sunca", napisala je u opisu fotki na kojima zavodljivo pozira na pješčanoj plaži, a vrući prizori doveli su društvenu mrežu do usijanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Brutalica moja", komentirala je Nives Celzijus, koja je s njom u Tajlandu. "Ljepoto, otet će te netko", napisala joj je Snježana Schillinger, donedavno Mehun, na čijem je vjenčanju Ecija uhvatila buket.

"Prezgodna", "Nikad ljepša i vatrenija", "Savršena", "Kakve fotke", "Zaljubio sam se", "Bomba", još su neki od brojnih komplimenata koje je Ecija dobila.

Ecijin zaručnik Goran Belošević na fotke je reagirao zaljubljenim smajlićima i srcima.

Inače, bubnjar grupe Pravila igre voditeljicu je zaprosio u studenom prošle godine u Italiji, nakon samo šest mjeseci veze, a za IN Magazin su otkrili kako se planiraju vjenčati sljedeće jeseni.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +1 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Nekad i sad Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene