Vruće, vruće!

Nives i Ecija izbacile bujne pozadine, reakcije se nakon toga ne stišavaju: "Gasi internet, motaj kablove"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Nives Celzijus uživale su na odmoru u Egiptu, a najbolje trenutke dijele sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Ecija Ivušić podijelila je na svom profilu na Instagramu još jednu fotografiju s putovanja u Egipat na kojem joj se u uživanju pridružila i Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić Feštalo se na plaži! Nives Celzijus pohvalila se fotkama s djevojačke Ecije Ivušić, a na jednu je odmah reagirao njezin zaručnik!

"Ovo je vrijeme za Afriku", citirala je Ecije stihove poznate Shakirine pjesme, a u komentarima je dobila niz komplimenata i pohvala na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Bombe", "Vau curke, gasi internet, motaj kablove", "Ženo blistaš", "Uff, što reći nego top", "Dinamični duo", "Komadi uživaju", "Vi ste definicija ljepote", "Kao jaje jajetu", "Mice mace velike", samo su neki od komentara.

Nnakon povratka u Zagreb, Eciju je u zračnoj luci dočekao popularni glazbenik i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević, a sudeći prema njihovim zagrljajima i poljupcima imamo novi par estradi.

A Nives već ove subote možemo gledati u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj će nas nesumnjivo počastiti novim izazovnim izdanjem kao u uvijek dosad.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene