za nju manje je više!

Rakošne obline prekrila je samo trakicama koje naziva haljinom, a tu su i brojni izrezi koje samo ona može ovako nositi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose uvijek pomiče granice svoje golišavosti bilo da se radi o izlascima u javnost, bilo da pozira za svoj Instagram profil na kojem ju prati više od 17 milijuna ljudi.

Demi Rose (26) već je poznata po svojim prilično oskudnim izdanjima u kojima pozira i na svom Instagram profilu, no uvijek uspije iznenaditi sve. 

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Manekenka, koja se proslavila izraženim oblinama i fotografijama s minimalno odjeće, snimljena je kako dolazi na zabavu u londonski restoran u kojem se promoviralo lansiranje nove kolekcije jednog modnog brenda.  

Demi je obukla svilenu kreaciju s brojnim izrezima i trakicama te je restegnuta tkanina jedva pokrivala njezin raskošni dekolte, pozadinu i međunožje. No već iskusna Rose je samouvjereno pozirala fotografima i nije se zamarala time da bi mogla pokazati previše. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

Inače, atraktivna Engleskinja zadnjih godinu dana provodi u Španjolskoj i to na Ibizi, otoku popularnom zbog dobrog noćnog života. Demi ondje okida seksi fotografije u badićima i ostalim odjevnim predmetima koji skrivaju minimalne dijelove njezinog tijela. 

To se sviđa njezinim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 17 milijuna. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene