uživa na najjače

Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je pozirala na Capriju u oskudnom izdanju, a poluprozirni badić jedva da je sakrio išta od njezinih bujnih oblina.

Instagram senzacija Demi Rose (26) odavno je već poznata po svojim oskudnim izdanjima u kojima uvijek spremno pozira za milijune svojih pratitelja na društvenim mrežama, a svakom novom objavom pomiče vlastite granice.

Pogledaj i ovo showbuzz za nju manje je više! Rakošne obline prekrila je samo trakicama koje naziva haljinom, a tu su i brojni izrezi koje samo ona može ovako nositi

Bujna ljepotica ovoga se puta pohvalila da uživa na Capriju, a na sebi je imala badić koji je više otkrivao nego skrivao. "Obožavam Capri", napisala je Demi u opisu fotke na kojoj pozira u poluprozirnom badiću koji joj je bradavice tek ovlaš sakrio, a njezinu bujnu pozadinu otkrio i više nego što je trebalo.

U jednom danu je prikupila više od pola milijuna lajkova, a uvijek besprijekorna Demi nije skrivala koliko uživa uz more na ležaljci na kojoj su s njom bili i skupcjeni modni dodaci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

Inače, atraktivna Engleskinja je posljednjih godinu dana provela u Španjolskoj i to na Ibizi, otoku popularnom zbog dobrog noćnog života.

Podsjetimo, Demi je u svijet slavnih lansirala avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene