Više od kolega?

Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +0 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Galerija

Jessica Chastain i Oscar Isaac glume bračni par u mini-seriji "Prizori iz bračnog života", a iako su privatno oboje u sretnim brakovima, na filmskom festivalu u Veneciji među njima su frcale iskre.

Glumica Jessica Chastain (44) i glumac Oscar Isaac (42) na filmskom festivalu u Veneciji prisustvovali su svečanoj premijeri mini-serije "Prizori iz bračnog života" u kojoj glume bračni par.

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu imali za hranu Imala je težak put do uspjeha i odrasla je u siromaštvu, a ova ljepotica danas je jedna od najpopularnijih!

A iako su oboje u sretnim brakovima, supružnike su ostavili kod kuće i crvenim tepihom su prošetali kao da su par i u stvarnim životu, a očita kemija među njima nikome nije mogla promaknuti.

Jessica i Oscar neprestano su se grlili i dodirivali pred kamerama, a on je i strastveno ljubio njezinu ruku.

Njihove fotke i videa s crvenog tepiha preplavile su društvene mreže i svi su primijetili da među njima frcaju iskre zbog čega su se mnogi zapitali i jesu li tijekom snimanja postali više od kolega.

Inače, Jessica je od 2017. godine u braku s talijanskim grofom Gian Lucom Passi de Preposulom (39) s kojim ima dvoje djece, dok je njezin kolega Oscar iste godine oženio dansku scenaristicu Elviru Lind i zajedno imaju sina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 Celebrity Iva Majoli objavila fotku iz bazena s Anicom Kovač pa njezinu suprugu Robertu poslala jasnu poruku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) +0 Cher (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prvo su bili prijatelji, pa strastveni ljubavnici, a njihova je veza svima bila šok zbog jednog tada bizarnog razloga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene