Zar zaista?

Prevario ju je, no ipak... - 'On će se jako boriti za nju!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tori Spelling još uvijek se nije izjasnila o navodnoj prevari svog supruga Deana McDermotta, no njezina djela govore više od riječi.

Prepoznatljivo ime reality showa te bivša zvijezda hit serije Beverly Hills, 90210, Tori Spelling, snimljena je pri izlasku iz restorana bez vjenčanog prstena.

Izgleda kako je 40-godišnja glumica i majka četvero malene djece itekako povrijeđena suprugovom navodnom prevarom o kojoj još uvijek nije progovorila u medijima.

Najnovije izdanje magazina People donosi tvrdnje izvora bliskih paru kako njihov brak neće tako lako završiti.

'On će se jako boriti za nju. Oboje će dobro razmisliti prije nego donesu bilo kakvu odluku koja se tiče njihove zajedničke budućnosti', izjavio je izvor za People.

Pogledaj i ovo Tori Speeling Komplicirana priča Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

Ignorira muževu prevaru i hvali se svojom obitelji!

Tori je, prema tvrdnjama izvora, veoma ovisna o suprugu kao i o životu kojeg su zajedno izgradili. Ujedno je i veoma odana osoba te supruga koja se jako vezala uz partnera.

'Ukoliko je ova priča o prevari istinita, to će je jako pogoditi. On je uvijek bio njezin zaštitnik od svega što se događalo oko nje', tvrdi izvor za People.

Podsjećamo, 28-godišnja Kanađanka Emily Goodhand izjavila je za medije kako je početkom prosinca završila u krevetu s Deanom McDermottom te se putem medija ispričala Tori.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene