"Žena kao kuća, prelijepa"

Pogledajte grešku koja se potkrala srpskoj ministrici, odmah je bilo jasno da se malo zaigrala u fotošopu pa je postala hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Darija Kisić Tepavčević na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je jasna pogreška koja joj se potkrala u fotošopu, a koju je i obrisala, ali prekrasno.

Srpska ministrica rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević našla se u središtu pozornosti nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije s glasanja na referendumu u svojoj zemlji, jer očito se na jednoj zaigrala s uređivanjem.

Naime, ministrica je objavila nekoliko fotografija na profilu na Instagramu, a njezini su pratitelji na jednoj od njih primijetili iskrivljena vrata u pozadini i zaključili da je pretjerala s obrađivanjem. Fotografija je ubrzo nestala i ostale su tek dvije na kojima takve greške nisu uočene, ali prekasno jer se već proširila internetom.

Fotografiju pogledajte OVDJE. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prof. dr Darija Kisić (@darijakisictepavcevic)

"Žena kao kuća, prelijepa", "Vauuuu naša lijepa ministrica", "Predivni ste Darija", "Gdje se pojaviš plijeniš svojom pojavom boginjo", dio je komentara u kojima su je obasipali komplimentima, dok su je neki otvoreno pitali kamo je nestala fotošopirana fotografija.

"Pa zašto ste obrisli sliku 'ljepoto'", "Zašto si skinula sliku s krivim štokovima Darija???", "Vratite sliku s krivim vratima", "Hahaaa, gdje je treća slika, što si iskrivila vrata u fotošopu", pitali su se oni kojima očita slučajna pogreška nikako nije mogla promaknuti.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 7 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić +10 Jolie Petite by Ljupka Gojić Celebrity Naša bivša manekenka javila se iz izolacije i pokazala kako izgleda nakon zaraze koronom: "Makeup by omicron"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene