vatreni Talijan

Ponosno je pokazao stražnjicu u komadu odjeće koji muškarci baš i ne nose i znakovitom porukom izludio obožavateljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David ne prestaje izluđivati obožavateljice otkako je s grupom Måneskin pobijedio na Euroviziji, a nakon fotki na kojima ne nosi ništa, objavio je jednu na kojoj je u fokusu njegova gola stražnjica.

Frontmen grupe Måneskin, koja je pobijedila na ovogodišnjoj Euroviziji, 22-godišnji Damiano David, sjajno koristi svoj novostečeni status miljenika žena i ne prestaje izluđivati obožavateljice.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Tako je ih je već nekoliko puta na svojem Instagramu počastio fotografijama na kojima je potpuno gol, a sada je pozirao u izdanju kakvo bi nosio rijetko koji muškarac.

U galeriji fotki nastalih iza kulisa seta novog spota njegova benda za pjesmu "Mammamia" objavio je i jednu na kojoj nosi crni bodi s tangama te je stražnjicu okrenuo kameri i na nju napisao: "Poljubi ovo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih brojnih obožavateljica, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile tamo i u bilo koji dio tijela.

Osim njega, nedavno su se i ostali članovi benda skinuli do kraja te su svi zajedno pozirali goli, a jedina žena u bendu, basistica Victoria De Angelis, na koncertu "Global Citizen" u Parizu na pozornici se pojavila u toplesu.

"Nama nikada ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja", kazala je ona prošli tjedan na konferenciji za medije u Berlinu, gdje je bend premijerno predstavio novu pjesmu, a Damiano je tada prepričao i svoj najčudniji susret s obožavateljima, koji ga od pobjede na Euroviziji opsjedaju gdje god se pojavi.

"Kada smo bili u Švedskoj, dočekalo nas je 20 ljudi koji su se s nama htjeli družiti. Prišli su mi djevojka i dečko, mislim da su bili par, imali su uz sebe kovčeg i kada su ga otvorili zaista sam se iznenadio. U kovčegu je bio pribor za tetoviranje i djevojka me zamolila da joj tetoviram nešto. Odbio sam te sam je upozorio da bi mogla dobiti infekciju pa je na kraju ipak odustala. S druge strane, istu večer sam otišao u tatoo studio te sam napravio još jednu tetovažu na svojem tijelu, to me inspiriralo", kazao je tada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene