Malo drugačije izdanje

Vatreni Talijan konačno uhvaćen s djevojkom koja ga je osvojila, uživali su u izlasku, ali neki zbog toga nisu baš sretni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David i Giorgia Soleri snimljeni su zajedno na ulicama Rima, a to je bilo jedno od njihovih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Jedan od trenutačno najpopularnijih Talijana na svijetu Damiano David, pjevač grupe Maneskin koja je pobijedila na Eurosongu", snimljen je u jednom od rijetkih izlazaka sa svojom dugogodišnjom djevojkom Giorgijom Soleri.

Pogledaj i ovo showbuzz iskreno o svemu Seksi Talijan s Eurosonga priznao zašto je tek sada otkrio da ima curu i što ga je mučilo: "Nemam više što skrivati..."

Damiano i Giorgia ne pojavljuju se inače zajedno u javnosti, rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama i svoj privatni život skrivaju od očiju znatiželjnika, no vole se već posljednje četiri godine. O njihovoj vezi saznalo se tek prije nekoliko mjeseci, kada je on podijelio tek jednu fotografiju u priči na svom profilu na Instagramu.

"Nakon četiri godine možemo reći, zar ne?" napisao je uz objavu Damiano, koji na Instagramu ima više od 3 milijuna pratitelja, od kojih su većina žene i koje ta vijest nije pretjerano razveselila. 

No obzirom da zgodnog glazbenika i fotografi ovih dana prate na svakom koraku, nije čudo da su ih konačno uspjeli uhvatiti zajedno. Snimljeni su na ulicama Rima, pri izlasku iz kina, nakon čega su s prijateljima sjeli u kafić.

Giorgia je za tu priliku odabrala bijelu laganu haljinu ispod koje su se nazirale njezine brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo, a Damiano je nosio dvobojno odijelo i majicu s likom Britney Spears, odnosno njezinom fotografijom iz 2007. godine nakon što je doživjela mentalni slom.

Djevojka zgodnog Damiana također je dobro poznata talijanskoj javnosti i na Instagramu je prati više od 177 tisuća ljudi. Posebno im se sviđaju njezine mnogobrojne tetovaže i seksi fotke koje često objavljuje. Giorgia je bila velika podrška svome dragome i njegovu bendu na Eurosongu te je pozivala svoje pratitelje na Instagramu da glasaju za Maneskin, a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na natjecanju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene