Kakav prizor!

Reality zvijezda grudi izložila pogledima: Raskošan dekolte jedva je obuzdala tijesnom haljinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Sims snimljena je u noćnom izlasku za koji je odabrala kratku dekoltiranu haljinu.

Britanska reality zvijezda Chloe Sims istaknula je svoj raskošni dekolte u noćnom izlasku s mlađim sestrama Demi i Frankie te prijateljem Vasom J Morganom u Hollywoodu, nakon što je noć provela tulumareći s bogatom nasljednicom Paris Hilton.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek uspije šokirati! Uvukla se u mini haljinu s dekolteom kakav se ne viđa često, pravi je rizik šetati u ovome a da sve ostane na mjestu

37-godišnja Chloe, baš kao ni njezine sestre, tom se prilikom nije proslavila profinjenim britanskim ukusom, štoviše njihov modni odabir izazvao je baš suprotne reakcije. Naime, sestre su se pojavile odjevene u kratke haljine čiji se šareni uzorak identično slagao s onim na čizmama i torbicama, a lice im je bilo puno teške šminke. Chloe se uz to trudila da obuzda svoje, estetski povećane, grudi koje su gotovo ispale iz dubokog dekoltea.

Ranije tog istog dana popularne Britanke viđene su u šopingu u popularnoj četvrti Rodeo Drive na Beverly Hillsu, kojom je nekada šetala i Julia Roberts u potpuno drugačijem izdanju u filmu "Zgodna žena", a čime se Chloe pohvalila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Sims (@chloe_simsstarship) on

Nakon što se proslavila pojavljivanjem na britanskoj televiziji, Chloe se počela družiti sa slavnim osobama s A-liste poput već spomenute Paris Hilton, a povezivali su ju i bivšim dečkom Pamele Anderson, nogometašom Adilom Ramijem.

Jednom je prilikom viđena kako napušta popularan londonski hotel u njegovu društvu, što je za Daily Mail prokomentirao njezin najbolji prijatelj Pete Wicks.

"Nisam bio iznenađen, znao sam da ide na spoj i znam da se lijepo provela. Mislim da on živi u drugoj zemlji pa ne znam planiraju li se još viđati", izjavio je.

Chloe je majka 14-godišnje djevojčice Madison, a nju je dobila u romansi s Danom Edgarom, koji joj je slomio srce nakon što se pomirio s bivšom djevojkom Amber Turner.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Dnevnik.hr) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +0 Geena Davis (Foto: AFP) Celebrity Pogledajte kako slavna glumica izgleda 28 godina nakon što je odigrala ulogu koja joj je obilježila karijeru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene