Silikonska kraljica

Plastična, ali fantastična: Ova slavna reality zvijezda svojim dekolteom baca na koljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska reality zvijezda Chloe Sims voli naglašavati svoj raskošan silikonski dekolte.

Chloe Sims reality je zvijezda Velike Britanije koja se probila zahvaljujući svojoj volji da pušta javnost u vlastitu intimu te da se razgolićuje kada god joj se pruži prilika, a sada je na jednom svečanom božićnom domjenku zasjala punim sjajem i još jednom pokazala koji su je to atributi proslavili.

Pogledaj i ovo showbuzz I to putem Twittera! Ni kirurški zahvati nisu pomogli: 'Tvrde kako sam deformirana!'

37-godišnja Chloe tako je u prvi plan izbacila svoj bujan dekolte, a otkrila je pogled i na duge, vitke noge. Kao i obično, njezina odjevna kombinacija nije bila oličenje modnog ukusa, no čini se da ovu damu kritike modnih stručnjaka uopće ne smetaju - ona fura svoj stil i to je jedino što joj je važno. 

Chloe se tako stiješnjena u maleni bijeli kompletić borila s obuzdavanjem svojih ogromnih silikonskih grudi koje su se trudile "pobjeći" joj iz dubokog dekoltea. 

Podsjetimo, nakon što se proslavila pojavljivanjem na britanskoj televiziji, Chloe se počela družiti sa slavnim osobama s A-liste poput Paris Hilton, a povezivali su ju i bivšim dečkom Pamele Anderson, nogometašom Adilom Ramijem. Jednom je prilikom viđena kako napušta popularan londonski hotel u njegovu društvu.

Chloe je inače majka 14-godišnje djevojčice Madison, a nju je dobila u romansi s Danom Edgarom, koji joj je slomio srce nakon što se pomirio s bivšom djevojkom Amber Turner.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLUB L 💋 . Celebrating @clubllondon party season collection & new campaign tonight ✨✨✨✨

Objavu dijeli Chloe Sims (@chloe_simsstarship)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene