obožava našu obalu

Bujna dama poznata po pretjerivanju s operacijama izbacila je dečka iz kuće pa pobjegla tulumariti u Dubrovnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlotte Crosby nedavno je prekinula s dečkom Liamom Beaumontom, a odmor od svega odlučila je pronaći u Dubrovniku.

Britanska reality zvijezda Charlotte Crosby je nakon dramatičnog prekida s dečkom Liamom Beaumontom pobjegla s prijateljima na odmor u Hrvatsku. Bujna Britanka tulumari u Dubrovniku, a sve detalje svog ljetovanja pokazala je i na Instagramu milijunima svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponijela je atmosfera... Zvijezda reality showa pokazala stražnjicu i grudi!

Koliko se dobro zabavlja svjedoče fotke na kojima uvijek spremno pozira, a u jednoj je objavi napisala kako se ne namjerava vratiti kući jer joj je predobro na našoj obali.

Britanski mediji su nedavno izvijestili da je Charlotte prekinula s Liamom, s kojim je bila godinu i pol dana. Par se čak bio i uselio zajedno u njezin dom u Newcastleu, no čini se kako njihova ljubav ipak nije uspjela.

Upoznali su se početkom 2020. godine te su prema priči njima bliskih ljudi odmah kliknuli. Slavni golupčići nisu se odvajali jedno od drugoga sve do prije nekoliko tjedana kada su se počeli cijelo vrijeme svađati. "Charlotte i Liam su se gadno posvađali u jednom trenutku te mu je ona rekla da spakira stvari i odseli se", rekao je izvor blizak Crosby.

Reality zvijezda dobro se pobrinula da Liam vidi što propušta, a na društvenim mrežama odaje dojam kao da se zabavlja kao nikada dosad.

Crosby je inače posljednjih mjeseci tema brojnih medija zbog estetskih zahvata u kojima je pretjerala, a mnogi primjećuju kako više ne nalikuje na sebe s početka karijere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene