Svima je laknulo

Bonu se vratio glas, turneja se nastavlja: ''Pregledao me sjajan liječnik, uz njegovu pomoć ću se oporaviti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mediji su nagađali kako je gubitak glasa kod glazbenika možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

Frontman irske glazbene grupe U2, Bono, koji je u subotu usred koncerta u Berlinu izgubio glas, na zadovoljstvo obožavatelja nastavit će europsku turneju do kraja jer je liječnik koji ga je pregledao ustanovio da će se njegove glasnice oporaviti.

Pogledaj i ovo showbuzz Dirljiv trenutak u Minneapolisu U2 posvetio pjesmu Amy Winehouse

"Pregledao me sjajan liječnik i uz njegovu pomoć moj glas će se oporaviti pa ću moći 'otpjevati' cijelu turneju", stoji u priopćenju objavljenom u nedjelju navečer na internetskoj stranici irske glazbene grupe.

"Sretan sam, a i laknulo mi je jer je liječnik isključio mogućnost većih komplikacija na glasnicama. Na koncertu u Berlinu atmosfera je bila iznimna. Činilo se da će to biti jedna od onih nezaboravnih noći... no na kraju nije tako ispalo. S nestrpljenjem iščekujemo da ondje ponovno zapjevamo 13. studenoga", napisao je Bono.

U2 je u subotu nakon samo nekoliko pjesama morao prekinuti koncert u Berlinu kojemu je prisustvovalo više tisuća ljudi jer je Bono ostao bez glasa.

"Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pjesama potpuno ga je izgubio", napisala je rock grupa u priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici.

Mediji su nagađali kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene