okupio ljepotice oko sebe

Trčao za misterioznom brinetom i nije mu baš išlo pa se nakon toga prebacio na večeru sa zanosnom plavušom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alex Rodriguez ima zanimljivo žensko društvo dok luksuznom jahtom plovi po Europi.

Alex Rodriguez (46) radi na svojoj formi i dok je na odmoru dok se njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez (52) ipak opustila i koncentrirala na dečka Bena Afflecka (49) s kojim je obnovila romansu. 

Rodriguez trenutno boravi na Ibizi, španjolskom otoku poznatom po odličnom noćnom životu. Bivši bejzbolaš je snimljen kako trči s misterioznom brinetom s kojom baš i nije mogao držati korak. 

U jednom je trenutku Alex stao sav zadihan i pokušavao doći do daha jer je očito žena s kojom je trenirao nametnula prežestok tempo za njega. 

Umirovljeni sportaš se navečer ipak opustio i viđen je kako izlazi iz restorana sa zanosnom plavušom. Kako pišu američki mediji, riječ je o Melanie Collins (35) koja radi kao sportska reporterka. Neki tvrde da su Alex i Melanie u vezi, no oni to nisu komentirali. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Inače, javnost zabavlja činjenica da se Rodriguez odlučio na plovidbu luksuznom jahtom baš kao i njegova bivša zaručnica Jennifer. Nakon nje stiže na popularna odredišta pa je tako ranije bio i u Francuskoj. 

No dok se Lopez potpuno opustila i može ju se vidjeti kako izmjenjuje nježnosti s Benom, čini se da Alex baš i ne uživa toliko. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene