"Hvala ti za ljubav"

Ana Rucner posvetila rijetku objavu svom dečku, imala je za to poseban razlog: "Lijepo je što postojiš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O vezi Ane Rucner i Marka Duvnjaka se počelo šuškati krajem travnja prošle godine kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom.

Ana Rucner (38) objavila je na svom Facebook profilu romantičan video i posvetu svom dečku, bubnjaru Marku Duvnjaku za njegov rođendan. 

Pogledaj i ovo Ana Rucner odlično surađuju skupa Ana Rucner s bivšim mužem i sadašnjim dečkom priredila nezaboravan koncert, projekt za njih troje je sama osmislila

"Hvala ti za svaku čarobnu notu, za svaki novi dan, iskren osmijeh i ljubav. Lijepo je što postojiš. Sretan ti tvoj dan, sretan ti rođendan", napisala je violončelistica. 

Ubrzo se oglasio i Marko. "Divno. Hvala ti puno", napisao je glazbenik. Brojni Anini pratitelji su se pridružili čestitkama Duvnjaku. 

"Sretan ti dan, Marko. Hvala što Anu Rucner činiš sretnom ženom! Prekrasnom, sa sjajem u očima!", "Svjetski, a naši", neki su od komentara. 

Inače, o vezi Ane i bubnjara grupe Buđenje se počelo šuškati krajem travnja prošle godine kada su snimljeni zajedno tijekom šetnje Zagrebom i držali se za ruke. 

Mnogi se dive Rucner jer je ostala u sjajnim odnosima s bivšim mužem, glazbenikom Vladom Kalemberom s kojim je dobila sina Darijana. Violončelistica je u lipnju održala koncert s Kalemberom i svojim dečkom Markom te su priredili publici nezaboravnu večeru. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene