zgodna kao i uvijek

Slavnu ljepoticu je samo jedan krivi pokret dijelio od toga da pokaže malčice previše, sve će vam biti jasno kada vidite tu haljinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio ovoga je tjedna svoje utegnuto tijelo pokazala u zanimljivoj haljini u kojoj je pokazala i više nego što je planirala.

Slavna brazilska manekenka Alessandra Ambrosio svakim pojavljivanjem u javnost izazove divljenje, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna. Umirovljenu anđelicu fotografi su uhvatili dok je išla prema jednom restoranu u Hollywoodu, a na sebi je imala zamamnu haljinu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Grudi su joj pridžavale labave špagice, a u jednom je trenutku pokazala i više nego što je planirala. Ispod nije imala grudnjak, no jasno su se nazirali njezini zavidni mišići. Lijepa Brazilka pravi je odmor za oči gdje god da se pojavi, a njezinoj vitkoj liniji mnoge mogu samo zavidjeti.

40-godišnja Ambrosio inače posljednjih nekoliko mjeseci ljubi Richarda Leeja od kojeg se rijetko odvaja.

Alessandra i Richard vezu su potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od onda se rijeko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 +3 Danijela Martinović - 5 Celebrity Danijela Martinović iskreno progovorila o odnosima, otkrila je i da vjeruje u srodne duše: "To ne mora biti muškarac..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene