ostvarila snove

Albina preslatkom fotografijom iz djetinjstva raznježila mnoge, javile su joj se i poznate kolegice: "Bravo djevojčice"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša prošlogodišnja predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, na Instagramu je objavila fotku iz djetinjstva te je raznježila mnoge.

Pjevačica Albina Grčić na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira ispred mikrofona, a za to je imala i dobar razlog.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Ova djevojčica je nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine", napisala je Albina u opisu fotke te je izazvala lavinu komentara. "Bravo djevojčice", napisala joj je kolegica Nika Turković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Preslatko moje malecko", "Sudbina je to, bravo", "Preslatka", "Navijamo za tebe", "Bravo", "Joj kako slatka slika", samo su neki od komentara koje je dobila.

Albina prošle godine osvojila mnoge nastupom na Eurosongu, a domaći mediji ju od onda prate u stopu. Jedna od naših najperspektivnijih mladih pjevačica dobitnica je i Porina, a čini se kako joj se smiješe još brojne nagrade u karijeri.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) +6 Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Celebrity Nekoć najvatreniju plavušu uhvatili u rijetkom izlasku u javnost sa suprugom zbog kojeg se našla na udaru kritika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene