Zgodna Ashley

Nekoć teen zvijezda danas opaka zavodnica – u toplesu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U seksi izdanju, bikiniju i kožnoj jakni, pozirala je na plaži. Izgleda kako je Ashley odrasla i spremna pokazati sav svoj seksepil.

Mlada glumica Ashley Tisdale osvanula je na naslovnici poznatog muškog magazina Maxim. Mlada glumica glumi u novom nastavku 'Mrak film 5', te je trenutno u vezi s Christopherom Frenchom.

Pogledaj i ovo showbuzz Voli čips, pije tekilu Po danu kućanica, a kasnije... Prava je seksi mama!

No nije joj uvijek bilo lako, posebno odrastati pred kamerama. Prilično je sramežljiva kad su pitanju veze, nikada ne radi prvi korak, te od dečki očekuje da budu iskreni i odvažni.

>> Ashley priznala: 'Dobila sam ih od mame!'

Ashley je u 'Mrak filmu' glumila i s Lindsay Lohan, poznatoj po problematičnom privatnom životu, no za nju ima samo najbolje riječi.

'Mislim da je Lindsay odlična', kratko je rekla. Ispričala je i priču o ludom obožavatelju: 'Jednom sam stavila sliku na Instagram odmah nakon što sam se probudila, a sljedeći dan je jedan stariji gospodin došao u kuću mojih roditelja i poručio mi da nisam trebala to napraviti'.

Ashley se proslavila u teen mjuziklu 'High School Musical', a bliska je prijateljica s Vannesom Hudgens i Selenom Gomez. Uskoro će proslaviti 28. rođendan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene