Audicija je počela

Danijela Martinović pokazala svoj skriveni talent

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prve javne audicije okupile su stotinjak talenata, a među njima bili su predstavnici modernog cirkusa, beatboxa, breakdancea, plesne skupine, pjevači, glazbenici, imitatori, glumci i brojni drugi, a i pojedini članovi žirija pridružili su se nekim kandidatima i na samoj bini splitskog Hrvatskog narodnog kazališta.

Više od osamdeset talenata dobilo je priliku predstaviti se žiriju Supertalenta ovog vikenda u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, prvoj lokaciji snimanja najpopularnijeg talent TV formata čija četvrta sezona uskoro počinje na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Babe bez kočnica Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lana i Vicky isto u finalu MALCI RAZVALILI Osvojili su vaša srca

Navijači i mnogobrojna publika napunili su dupkom splitsko kazalište, te zajedno s članovima žirija Mariom Petrekovićem, Danijelom Martinović, Martinom Tomčić i Mislavom Čavajdom pratili brojne i raznolike nastupe na dvodnevnoj audiciji popularnog showa Nove TV. Udruga 'Mostina' predstavila se izvedbom dalmatinske poskočice, a osim što je Mario Petreković tijekom nastupa, kako je sam rekao, 'cijelo vrijeme imao tu poskočicu u sebi', Danijela Martinović je čuvši zvuk mandoline otkrila svoj skriveni talent, te stala na binu i zasvirala na pozornici HNK.

Bila je ovo sjajna prilika da se Danijela prisjeti svog djetinjstva, te je ovom prilikom publici otkrila svoju tajnu vještinu koju je naučila još kada je išla u osnovnu školu. Cijeli njen nastup bio je popraćen i jednim pritiskom na X, ali i velikim pljeskom publike. Naravno, Mario Petreković nije mogao odoljeti pa je stisnuo crveni gumb koji je upravo na njenoj poziciji gdje sjedi kao članica žirija pa je tako ispalo da Danijela sama sebi nije dala prolaz dalje.

No, Danijela nije jedina koja je osjetila potrebo stati na binu zajedno s natjecateljima, tako da su i voditelji showa Rene i Igor zapjevali i tako podržali jednu mladu pjevačicu, a i Maria Petrekovića su mnogi uspjeli dignuti iz njegove stolice za stolom žirija, te je s mnogima i zaplesao i zasvirao. Ako je sudeći po splitskim audicijama održanima ovog vikenda, Hrvatska u sebi krije brojne neotkrivene talente, a upravo će show Supertalent otkriti one najbolje. Produkcijski tim popularnog showa nakon Splita putuje za Rijeku gdje će se idućeg vikenda održati nove audicije.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene