Kruže razne glasine

Tko je misteriozni duo koji predstavlja Norvešku na Eurosongu? O njima svi pričaju, a svoj identitet skrivaju

SUBWOOLFER SUBWOOLFER Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Subwoolfer SUBWOOLFER SUBWOOLFER SUBWOOLFER - 10 SUBWOOLFER - 9 SUBWOOLFER - 8 SUBWOOLFER - 5 SUBWOOLFER - 7 SUBWOOLFER - 6 SUBWOOLFER - 4 +8 SUBWOOLFER - 3 Galerija

Predstavnici Norveške, tajanstveni duo "Subwoolferi" u prvoj polufinalnoj večeri zainteresirali su gledatelje diljem svijeta svojim izgledom i pjesmom. U kostimima vukova sa sunčanim naočalama, izveli su jedan od najluđih nastupa ikad svoje zemlje na Eurosongu.

Svake godine na Eurosongu se pojavi netko od predstavnika tko na  nas ostavi poseban utisak, a ove godine to je norveški dvojac Subwoolfer.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Pažnju su privukli i pjesmom i kostimima koji ih potpuno prekrivaju, a na glazbenoj sceni prvi put su se pojavili prošle godine. Zanimljivo je i da im je prva zajednička izvedba bila baš na Eurosongu u Torinu.

Nastupali su u crnim odijelima s bijelim košuljama te sa žutim maskama nalik vučjim glavama, žutim rukavicama i kravatom, a pratio ih je DJ astronaut. Prošli su dalje u finale s pjesmom ''Give That Wolf A Banana'' ('Daj tom vuku bananu').

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Subwoolfer (@subwoolfer)

Iako ne žele otkriti svoj identitet, znamo da se iza maski skrivaju dva pjevača pod imenima Keith i Jim koji sebe opisuju kao najveći bend u galaksiji. 

Gledatelje je također zanimalo tko je DJ astronaut koji ih je pratio. Norveški novinar Morten Westgaard, koji izvještava o Euroviziji, nekoliko sati prije samog nastupa Subwoolfera u polufinalu objavio je da je riječ o Tixu, pjevaču koji je prošle godine predstavljao Norvešku na Eurosongu s pjesmom ''Fallen Angel''.

''Ludo! Nikad to ne bih pomislio. Vjerojatno ima puno ljudi koji su znatiželjni  zanima ih tko stoji iza Subwoolfera, ali sada znamo da je DJ Astronaut Andreas Haukeland, zvani Tix'', napisao je Morten.

Prije dvije godine Andreas Haukeland, osvojio je 18. mjesto, no njemu rezultat nije bio važan što je dokazao svojim veseljem i nevjerojatnom energijom tijekom cijelog natjecanja.

A rijetko tko bi pomislio da se iza ovog vedrog duha i velikog osmijeha krije teška priča o kojoj se ovaj glazbenik netom prije finala oglasio i na svom Instagramu.

"Večeras je finale. Moja predstava je o palom anđelu. Ne osjećam se dovoljno dobro. Ne osjećam se dovoljno vrijedno - neadekvatno. Čovjek koji je prošao teška vremena i nije u stanju prepoznati vlastitu ljepotu. U lancima ga drže njegovi unutarnji demoni - nesigurnost, strah i mračne misli. U jednom sam trenutku odrastanja ozbiljno razgovarao s mamom za kuhinjskim stolom. Imao sam 13 godina i bio sam očajan jer sam bio siguran da nikada neću naći djevojku ili ikoga tko me želi. Zamisli to. 13 godina i vjerujete da vas NITKO tijekom vašeg života neće moći voljeti onakvima kakvi jeste. Taj je osjećaj velik dio teme teme 'Pali anđeo' i 'Iz mraka'", napisao je Tix.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Celebrity Maja i Nenad slave važan dan, a objavili su i preslatke obiteljske fotke: "Bar znamo da smo napravili nešto savršeno"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene