Zaljubljeni!

Sofia Richie potpuno se prepustila poljupcima i zagrljajima partnera s kojim planira zajedničku budućnost

Sofia Richie Sofia Richie Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie Sofia Richie +0 Sofia Richie Galerija

Sofia Richie uživa u Francuskoj sa zaručnikom Elliotom Graingerom, a tamo su uhvaćeni u strastvenim trenucima.

Manekenka Sofia Richie (24) uhvaćena je sa strane paparazza na odmoru u Francuskoj gdje se strastveno ljubi s partnerom Elliotom Graingeom.

Pogledaj i ovo showbuzz ne može se odlučiti Njen 15 godina stariji bivši već ju je zamijenio još mlađom, a ona samo izmijenjuje bogate nasljednike i sićušne bikinije

U dvodijelnom šarenom badiću istaknula je svoj preplanuli ten i vitku građu, a kao dodatak nosila je zlatnu narukvicu i sunčane naočale. Kosu je držala raspuštenom da ju suše sunčeve zrake.

Sofia i Elliot kupali su se u vanjskom bazenu luksuznog hotela, a tamo su razmjenjivali nježnosti i poljupce.

Hotel du Cap-Eden-Roc dugo je bio utočište slavnih, a godinama su tu dolazile osobe poput Paris Hilton, Kate Moss, Elizabeth Taylor i Johna Lennona.

Sofia je svoje zaruke s Elliotom, sinom predsjednika i izvršnog direktora Universal Music Groupa Luciana Graingea, objavila krajem travnja na Instagramu.

Podijelila je fotografiju na Instagramu na kojoj je prikazano kako ju je Elliot zaručio, okruženi svijećama gledali su zalazak sunca.

"Zauvijek nije dovoljno dugo", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

Prije nego što su započeli vezu, Richie i Grainge su bili dobri prijatelji. Elliot je odrastao u Engleskoj i ljubav prema glazbenoj industriji mu je praktički u krvi. Naime, njegov otac je Lucian Grainge, direktor i predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse i još brojni drugi.

I sama Sofia ima glazbeno zaleđe u svojoj obitelji, a odabranik njezina srca je direktor 0k Projectsa, diskografske kuće koja pomaže glazbenicima da pokrenu svoje karijere.

Mediji su budno pratili svaki Sofijin pokret dok je ljubila 15 godina starijeg Disicka, inače bivšeg supruga slavne reality sestre Kourtney Kardashian. Njihova turbulentna veza često je bila tema tabloida, a nakon što su se nekoliko puta posvađali i pomirili zauvijek su se razišli krajem svibnja prošle godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +28 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Zanimljivosti Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump +31 Ivana Trump Celebrity Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene