On priznaje krivicu, ali...

18 godina stariji dečko oteo ju je svom prijatelju milijunašu, a za njihovu se aferu pročulo tek kada je ostala trudna

Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Cowell (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +0 Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Galerija

Simon Cowell i Lauren Silverman ovih dana uživaju na Barbadosu gdje su ih zajedno uspjeli snimiti i dežurni paparazzi.

Britanski glazbeni mogul Simon Cowell ponosan je na svoju novu utreniranu liniju na kojoj radi i koju pokazuje na svakom koraku u izdanjima bez majice, a promjenom je zadovoljna i njegova djevojka Lauren Silverman.

Par je viđen u šetnji plažom na Barbadosu, a s njima je bio i 7-godišnji sin Eric. 43-godišnja Lauren na sebi je nosila bijeli uski badić koji joj je naglasio dekolte, a 61-godišnji Simon zelene kupače hlačice koje su dodatno naglasile malo njegovu malo previše preplanulu put.

Pogledaj i ovo Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Mala od skandala Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti

Simon se inače proteklih nekoliko mjeseci uspješno oporavlja od gadnog pada s električnog bicikla pri čemu je ozlijedio kralježnicu i mnoge zabrinuo. Nakon nesreće šeta po nekoliko sati dnevno, a sve poslovne sastanke održava samo u ranim jutarnjim satima.

Svoju djevojku upoznao je još kad je ona bila u braku s milijunašem Andrewom Silvermanom i već su tada počeli romansu za koju se pročulo 2013. godine kada su procurile vijesti o njezinoj trudnoći.

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobjeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam sretan i pratio sam ju na prvi ultrazvuk. Osjetio sam se nevjerojatno zaštitnički prema njoj i prema djetetu. Nikada nešto slično prije toga nisam osjetio", priznao je Simon u jednom od intervjua za Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene