Što vi kažete?

Pomalo neobična božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton očarala je sve, zbog jednog detalja mnoge je podsjetila na već viđeni prizor!

Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Božićna čestitka princa Charlesa i Diane iz 1992. godine Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 +20 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Galerija

Princ William i princeza Kate Middleton na profilu na Instagramu objavili su božićnu čestitku koja je ove godine oduševila njihove obožavatelje.

Princ William i princeza Kate Middleton objavili su svoju ovogodišnju božićnu čestitku, koja je zapravo intiman i opušteni obiteljski portret na kojoj poziraju sa svoje troje djece, dok su svi jednako obučeni.

Crno-bijela fotografija koju su odabrali princ i princeza od Walesa prikazuje ih nasmijane uz 10-godišnjeg princa Georgea, 5-godišnjeg princa Louisa i 8-godišnju princezu Charlotte koja sjedi na stolcu ispred svih njih. Odjeveni su u jednake jednostavne bijele košulje i tamne hlače, odnosno traperice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"George i Charlotte izgledaju tako odraslo", "Kate ja jako otmjena. Prekrasna obitelj", "Charlotte je mala ljepotica i nalikuje na kraljicu Elizabetu", "Kako su narasli", "Apsolutno predivna obitelj", "Prekrasna fotografija", "Ne mogu vas više voljeti", komentirali su njihovi pratitelji nakon što su objavili fotografiju na službenom profilu na Instagramu.

Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Britanci i obožavatelji kraljevske obitelji oduševljeni su takvom božićnom čestitkom i to jer je nenametljiva i ležerna, a mnoge je podjsetila na čestitke iz prošlih vremena, posebno one koje je pripremila Williamova majka, pokojna princeza Diana.

Božićna čestitka iz 1992. godine koju su objavili tadašnji princ Charles i Diana, prikazuje opuštene prinčeve Williama i Harryja koji poziraju ispred lagane teksturirane pozadine u bijelim košuljama i odgovarajućim hlačama.

Inače, William i Kate će čestitku osobno predati svojim prijateljima, članovima obitelji te osoblju koje radi za njih.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +28 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Celebrity S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Zlatko Dalić - 4 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 2 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 5 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 7 +32 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak kada je Mate Bulić doveo Dalića na pozornicu, dobio je glasne ovacije: "Da Hrvati budu ponosni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene