Čini se da je sve dobro!

Poznati par koji više ne viđamo tako često izmjenjivao vruće poljupce na jahti unatoč nekadašnjim glasinama o problemima u braku

Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Getty Images 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel - 6 Justin Timberlake i Jessica Biel - 7 +9 Justin Timberlake i Jessica Biel - 2 Galerija

Justin Timberlake i Jessica Biel uživaju na godišnjem odmoru, a paparazzi su ih uhvatili u vrlo romantičnim trenucima.

Justin Timberlake i Jessica Biel uživaju na odmoru, a čini se da su još uvijek zaljubljeni kao i prvog dana. Naime, paparazzi su ih ulovili u strastvenim trenucima dok su mazali kremom jedno drugo, ljubili se i izmjenjivali nježnosti.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Jessica je imala dvodijelni tigrasti badić čiji je donji dio bio tanga pa je savršeno istaknuo njezinu stražnjicu s koje Justin nije skidao pogled.

Osim toga, ova kombinacija pokazala je i njezinu vitku i zavidnu građu tijela. Nenašminkana Jessica izgledala je jednostavno nevjerojatno.

Pjevač je za ovu priliku odabrao kratke zelene kupaće hlače, crnu majicu dugih rukava, zeleni šešir i sunčane naočale.

Također, viđeni su i na surf dasci na vodi, ali i na drugim vodenim spravama i egzibicijama.

Par je zatim iz vode izašao na pješčanu plažu gdje su uživali u laganom ručku, a Jessica je uzela reket te malo uživala u čarima ovog sporta. 

Justin i Jessica vjenčali su se 2012. godine, a imaju i dva sina. Drugu trudnoću vješto su sakrili od javnosti zbog skandala koji im je zamalo uništio brak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Pjevača su prošle godine paparazzi uhvatili kako se drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwhirgt zbog čega je njegov brak s glumicom bio u krizi.

Biel je skinula bila i vjenčani prsten, no nakon što su se pomirili i odlučili poraditi na svojoj vezi vratila ga je na ruku.

Timberlake se na sve moguće načine pokušao ispričati supruzi, a govorio je kako je pogriješio, no između njega i kolegice nije se dogodilo ništa. "Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja", rekao je Justin nakon što su u medije procurile njegove fotke s Alison.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene