Moguća nova veleposlanica

Modna urednica Anna Wintour nova američka veleposlanica?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve su glasnija nagađanja da bi Anna Wintour uredničku fotelju mogla zamijeniti diplomatskom!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Koncert u Bijeloj kući 'Kad si predsjednik ne možeš izlaziti, no onda ti u kuću dođe Mick Jagger'

Kažu da je nepristupačna i hladna, egoistična i neustrašiva. Nazivaju je modnom ikonom i legendom američkog Voguea. Ona je Anna Wintour i navodno želi u političke vode. Poznata urednica američkog Vouga navodno je kandidatkinja za američku veleposlanicu u Londonu ili Parizu!

Otvoreno podržava predsjednika Baracka Obamu. U obje predsjedničke kampanje organizirala mu je donatorske večere i prikupila stotine tisuća dolara. Kada se Anna Wintour počela pojavljivati na večerama u Bijeloj kući, te postala članicom predsjednikova Odbora za umjetnost, krenule su glasine.

>> Poput prave zvijezde: Uzeo mikrofon i zapjevao!

63-godišnju Annu Wintour navodno čeka veleposlaničko mjesto u Parizu ili Londonu. Na prestižna diplomatska mjesta rijetko se postavljaju američki karijerni diplomati. Važniji je odnos koji imaju s predsjednikom. No, ipak neke predispozicije moraju zadovoljiti. Primjerice, u Francuskoj ne žele ni čuti za diplomata koji ne govori francuski, a Anna Wintour francuski govori vrlo loše!

No ostaje joj Velika Britanija, zemlja u kojoj je Wintour rođena. Ipak, tamošnja konzervativna struja otvoreno se protivi dolasku modne ikone. Za njih je to omalovažavanje odnosa između dviju država.

Bijela kuća za sada o svemu šuti, a Anna Wintour sva nagađanja - negira. Činjenica je da je predsjednik Obama rado okružen zvijezdama i da je Anna Wintour bliska prijateljica njegove obitelji. Isto je tako red da se za nečiju pomoć primjereno oduži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene