Vrijeme za njih dvoje!

Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

Vladimir Šeks Vladimir Šeks Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks - 8 Vladimir Šeks - 9 Vladimir Šeks - 10 Vladimir Šeks - 11 Vladimir Šeks - 7 Vladimir Šeks - 3 Vladimir Šeks - 6 Vladimir Šeks - 5 Vladimir Šeks - 4 +3 Vladimir Šeks - 3 Galerija

Vladimir Šeks izveo je svoju lijepu unuku u izlazak, pa su tako zajedno uživali u premijeri predstave ''Ubojstvo'' u zagrebačkom HNK-u.

Hrvatski političar Vladimir Šeks svoju obitelj često ne pokazuje u javnosti, ali ovog je puta na premijeru predstave ''Ubojstvo'' u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu izveo svoju lijepu unuku Ivu.

Pogledaj i ovo Vladimir Šeks Kakav duo! Vladimir Šeks snimljen u izlasku s lijepom unukom Ivom, ponosno je pozirao u omiljenom mu društvu!

Vladimir i Iva sjedili su u svečanoj loži kazališta, a čak su se i modno uskladili, pa je tako Šeks nosio bordo kravatu s uzorkom, dok je Iva imala bluzu slične boje i ruž na usnama iste nijanse.

Na premijeri su se pridružili brojnim drugim poznatima u Hrvatskoj koji su jedva dočekali vidjeti ovu predstavu izraelskoga pisca Hanocha Levina u režiji Ide Rozenberga.

Inače, Vladimir Šeks iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Ressler-Šeks. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine. 

Vladimir ima i kćer Zrinku, a sin Domagoj tragično je preminuo 2005. godine. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 9 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 6 +25 Janica Kostelić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako se Janica mijenjala tijekom godina: Danas vodi privatni život, no kad se pojavi u javnosti, jasno je da je potpuno promijenila imidž!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ William i Kate Middleton Meghan Markle Kate Middleton i Jim Embury - 1 +26 Kate Middleton - 4 Celebrity Meghan Markle ponovno uhvaćena u laži, evo što je 2014. godine pisala o vjenčanju buduće šogorice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene