Najava velikog finala!

Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

Tamara Loos Tamara Loos Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin - 1 Tamara Loos i Igor Mešin - 3 Tamara Loos i Igor Mešin - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 4 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 +25 Tamara Loos Galerija

Tamara Loos u polufinalnoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' iznenadila nas je u raskošnoj, dugoj, crnoj haljini.

Tamara Loos za polufinalnu se emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' posebno sredila. Za večerašnju emisiju Marko Grubnić je odabrao raskošnu crnu haljinu koja je djelovala kao iz nekog filma!

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin - 1 ''Grli me i ljubi...'' Marco Cuccurin otkrio sprema li se za polufinale ''Plesa sa zvijezdama'' i pokazao tko mu je najveća podrška!

Inače, Tamara se odlično snašla u ulozi voditeljice ovakvog showa, a već nakon prve emisije pristizale su čestitke i komplimenti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Uoči početka showa priznala nam je da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, ali čini se da se u tim ulogama odlično snašla te u svakoj emisiji izgleda poput prave dive.

Posebno sve zanima kako će Grubnić Tamaru srediti za finalnu emisiju sljedeću nedjelju.

Uz Tamaru, show "Ples sa zvijezdama" vodi i već dobro poznati televizijski voditelj Igor Mešin s kojim voditeljska uloga nikad nije bila lakša zahvaljujući njegovoj opuštenosti i dugoročnom iskustvu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Jovovich - 5 Mila Jovovich - 4 Mila Jovovich - 3 Mila Jovovich - 1 +17 Mila Jovovich - 6 Celebrity Slavna ljepotica šokirala je novim izdanjem u kojem su je paparazzi zatekli, a onda je otkrila da si je to sama učinila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle - 1 Damir Martinović Mrle - 3 Let 3 na proglašenju - 8 Let 3 na proglašenju - 9 +26 Let 3 na proglašenju - 7 Zanimljivosti Let 3 našalio se na svoj račun nakon finalne večeri na Eurosongu, evo kako su se prozvali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene