Postala je majka u 43. godini

Slavna nasljednica objavila je prve fotografije svog sinčića i otkrila njegovo ime koje ima povijesno značenje

Paris Hilton - 2 Paris Hilton - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton - 10 Paris Hilton - 1 Paris Hilton - 7 Paris Hilton - 3 Paris Hilton - 4 Paris Hilton - 5 Paris Hilton - 6 Paris Hilton - 2 Paris Hilton - 8 Paris Hilton - 9 +15 Paris Hilton - 11 Galerija

Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum podijelili su svoje prve obiteljske fotografije sa svojim malim sinčićem Phoenixom.

Poznata nasljednica hotelskog lanca Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum podijelili su prve privatne fotografije sa svojim sinčićem Phoenixom koji se rodio prije mjesec dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Od čega je to štiti? Bogatašica prošetala s dijamantnom maskom na licu, pazi na modu, ali ne i na zdravlje

Par, koji se vjenčao u studenom 2021. nakon više od dvije godine veze, nježno je držao svog sinčića te su zajedno pozirali ispred fotoaparata, a prelijepe obiteljske fotografije Paris je podijelila na svom Instagram profilu.

Na jednoj slici Reum ljubi čelo svoje supruge dok ona nježno drži Phoenixa u naručju mirno zatvorenih očiju.

Na drugom je prikazana Paris kako slatko ljubi u bijelom ogrtaču s čipkastim rukavima.

''Beba Phoenix. Naš cijeli svijet'', napisala je u opisu fotografija Paris.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

A u jednom nedavnom podcastu Paris je otkrila i zašto su djetetu dali ovo mitološko ime.

''Planirali smo ga nazvati Phoenix, to je ime za koje sam se odlučila prije mnogo godina dok sam pretraživala gradove, zemlje i države na karti, tražeći nešto što ide uz Pariz i London. Phoenix ima nekoliko dobrih referentnih točaka pop kulture, ali još važnije je rađanje u plamenu, a zatim se diže iz pepela kako bi ponovno poletio. Želim da moj sin odrasta znajući da katastrofa i trijumf prolaze kroz naše živote i da bi nam to trebalo dati veliku nadu za budućnost'', rekla je Paris.

Paru je bebu rodila surogat-majka, a Paris je otkrila da su tijekom pandemije započela postupak IVF-a sa svojim suprugom, investitorom.

Budući da se svijet zatvorio u ranoj fazi pandemije COVID-19, bio je savršen trenutak da se sva jajašca pripreme, rekla je Hilton za People.

''Cijeli moj život bio je tako javan'', rekla je za Harper's Bazaar.

''Nikada nisam imala ništa za sebe. Odlučili smo da želimo doživjeti cijelo ovo iskustvo za sebe.''

''Želim ga zaštititi i biti s njim svake sekunde. Imaš taj majčinski instinkt koji se aktivira, što ja nikad prije nisam imala'', rekla je o svom sinu.

Par je u vezi od kraja 2019., a prije toga su bili prijatelji 15 godina. Vjenčali su se 2021. godine. Inače, Hilton, koja je poznata po razuzdanom ponašanju, se još nije udavala, iako su joj ovo već četvrte zaruke. Paris je 2002. bila zaručena za modela Jasona Shawa, 2005. za Grka Paris Latsisa te 2018. za glumca Chrisa Zylku.

Osim brojnim zarukama, bogatašica je svojedobno šokirala javnost i snimkom seksa s bivšim dečkom Rickom Salomonom.

Paris je inače i jako bliska prijateljica s Kim Kardashian, a još od svojih 20-godina sa skandalima i raznim izdanjima su meta paparazza i kuloarskih priča.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju The Backstreet Boys - 1 The Backstreet Boys - 4 The Backstreet Boys - 2 The Backstreet Boys - 3 +13 Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Nekad i sad Djevojke su nekad zbog njih padale u nesvijest, a evo kako izgledaju i što rade 30 godina kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene