Od čega je to štiti?

Bogatašica prošetala s dijamantnom maskom na licu, pazi na modu, ali ne i na zdravlje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paris Hilton bila je na večeri s dečkom i grupom prijatelja, a preko lica je imala zaštitnu masku ukrašenu dijamantima.

Bogatašica Paris Hilton uvijek pazi na svoj istančani stil te ništa ne prepušta slučaju, pa čak ni, kako se čini, zaštitne maske za lice. Hilton je s dečkom Carterom Reumom i grupom prijatelja ovoga tjedna otišla na večeru, a na licu je imala poluprozirnu masku ukrašenu dijamantima.

Pogledaj i ovo showbuzz hoće li ovaj put do oltara? Razuzdana bogatašica se zaručila četvrti put pa se pohvalila detaljima prosidbe i skupocjenim prstenom

39-godišnja bogatašica Los Angelesom se prošetala u bijeloj čipkastoj haljini, a svi su se smijali njezinoj maski. S obzirom na rupice koje maska ima, više joj je bila modni dodatak nego zaštita od koronavirusa. Prije nekoliko dana u gradu se pojavila bez ikakve zaštite.

Carter je Parisin prvi dečko poslije prekida sa zaručnikom Chrisom Zylkom u studenom 2018. godine. Izvori bliski paru za američke su medije istaknuli kako njih dvoje uživaju u ljubavi i odlično se slažu. U siječnju ove godine prvi put su se zajedno pojavili u javnosti, i to na dodjelama Zlatnih globusa.

Brojni njezini prijatelji tvrdili su da Chris nije pravi muškarac za Paris te nikoga nije začudilo što su prekinuli zaruke. Zaprosio ju je prstenom vrijednim dva milijuna dolara, koji je tražio natrag nakon prekida.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene