''Afrodita!''

Violeta iz ''Boljeg života'' u crvenom donjem rublju zauzela seksi pozu, kako je moguće da ova žena ima 60 godina?

Lidija Vukičević - 1 Lidija Vukičević - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 5 Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević - 6 Lidija Vukićević - 5 Lidija Vukićević - 4 +10 Lidija Vukićević - 3 Galerija

Lidija Vukičević podijelila je novu fotografiju iz kreveta u crvenom donjem rublju, svi se pitaju kako je moguće da tako odlično izgleda u svojim godinama.

Lidija Vukičević, poznatija kao Violeta iz serije ''Bolji život'', pozirala je u svojoj spavaćoj sobi i pratitelje ostavila bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi u nevjerici Violeta iz Boljeg života golišavim prizorima usijala društvene mreže, u 60. godini ogrnula se samo laganim krpicama!

Pjevačica i glumica sjela je na krevet u crvenom donjem rublju te se ogrnula bijelim ogrtačem, a lice je sakrila bujnom kovrčavom kosom.

U prvom planu bile su njezine noge, a gledajući ove fotografije, nitko ne bi rekao da je Lidija prošle godine proslavila 60. rođendan. 

''Afrodita'', ''Božica'', ''Nestvarna u svakom smislu'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Za svoj besprijekorni izgled uvijek je ''okrivljavala'' i dobre gene, a svoje pratitelje često voli počastiti fotografijama na kojima izgleda poput lutke Barbie.

Glumica je svoj trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a među novijim filmovima u kojima je glumila je ''Afterparti'' iz 2017.

U braku s Mitrom Mrkelom dobila je i dvojicu sinova, Andreja i Davida, a par je zajedno bio od 1991. do 2000. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene