Kakvo slavlje!

Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 1 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 7 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 +18 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Galerija

Hrvatski nogometaši nakon povijesne su pobjede nad Brazilom počeli slaviti sa svojim obiteljima, a svijet su obišle fotografije zagrljaja s njihovom djecom.

Hrvatski nogometaši itekako imaju što slaviti nakon velike pobjede Hrvatske nad Brazilom, a odmah poslije utakmice naši reprezentativci pohrlili su na tribine u zagrljaj svojim obiteljima.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ne fali im ljubavi Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Njihova djeca, kako to obično bude, potrčala su na nogometni teren kako bi i oni malo zaigrali nogomet, a fotografi su odmah poželjeli uhvatiti njihove vesele trenutke.

Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Domagoj Vida i Ivan Perišić bili su glavni zvijezde sa svojim nasljednicima, a u našoj galeriji možete pogledati njihove predivne zajedničke trenutke slavlja.

Mateo je svog sinčića Ivana podigao na ramena, a isto je učinio i Perišić. Modrić je s djecom trčao i nosio ih po terenu dok je Pašalić potrčao u zagrljaj svojoj supruzi Mariji te sinčiću Luki koji se rodio u veljači ove godine.

Na svakoj utakmici, obitelji naših nogometaša dolaze ih bodriti na tribine, a sada će za to itekako imati motivacije nakon što je hrvatska reprezentacija prošla u polufinale Svjetskog prvenstva.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 5 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 4 +32 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Supruga Luke Modrića utakmicu protiv Brazila pratila u društvu još jednog poznatog lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene