Ma što je ovo?

Miljenica javnosti iznenadila neobičnim izrazom lica tijekom ležerne šetnje, gotovo ju je bilo nemoguće prepoznati!

Goldie Hawn - 5 Goldie Hawn - 5 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Goldie Hawn - 2 Goldie Hawn - 6 Goldie Hawn - 1 Goldie Hawn - 3 Goldie Hawn - 4 Goldie Hawn i Kurt Russell Goldie Hawn i Kurt Russell - 3 Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Goldie Hawn - 9 Goldie Hawn - 8 +9 Goldie Hawn - 7 Galerija

Legendarna glumica Goldie Hawn paparazzi su snimili dok je šetajući po kiši napravila čudni izraz lica pa ostala gotovo neprepoznatljiva.

Legendarna holivudska glumica Goldie Hawn šetala je New Yorkom po kišnom vremenu noseći kavu u rukama, a miljenica mnogih nije se obazirala na paparazze koji su je fotografirali.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

U jednom trenutku Goldie je napravila pomalo smiješni izraz lica i napučila usne što ju je preoblikovalo, a glumica je izgledala kao patkica.

Goldie ima već 77 godina, a 70-ih godina bila jedna od najvećih zvijezda Hollywooda. U to je vrijeme počela i pjevati, a prvu ploču je objavila 1972. godine.

U snimanju joj je pomogla Dolly Parton, a ploča "Goldie" postigla je veliki uspjeh.
Sredinom 60-ih se preselila u Kaliforniju te je u Los Angelesu glumila u nekoliko predstava prije nego što je dobila prvu ulogu u televizijskoj seriji. Utjelovila je tipičnu "blesavu" plavušu, zbog čega joj je karijere jedno vrijeme bila svedena na to, no publika je zavoljela te joj nije trebalo dugo da nastavi dobivati uloge.

Svoj trag ostavila je u brojnim filmovima poput ''Žena u moru'', ''Smrt joj dobro pristaje'', ''Klub prvih supruga'' i ''Ptica na žici'', a otkad su je vidjeli na malim ekranima, za glumicom su uzdisali brojni muškarci i njeni kolege.

U svog supruga Kurta Russella ludo je zaljubljena još od 1983. godine, a spojio ih je posao, no ljubav im se nije dogodila na prvi pogled.

Upoznali su se na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" 1967. godine. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli.
"Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe", priznala je Goldie jednom prilikom.

No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, pred oltar još nisu stali, a to i ne namjeravaju.

"Sviđa mi se biti Kurtova djevojka, i obratno. Sretni smo", izjavila je Goldie u jednom intervjuu.

Nedavno su snimljeni u šetnji kako se zadovoljno smiju i razgovaraju te uživaju u ljubavi koja traje više od 40 godina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks - 8 Vladimir Šeks - 9 Vladimir Šeks - 10 +9 Vladimir Šeks - 11 Celebrity Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene