Neće im biti lako

Scene zadnje sezone hit-serije "Kruna" posebno će biti uznemirujuće za Williama i Harryja, svi se pitaju kako će ovo podnijeti!

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki - 2 Elizabeth Debicki - 1 Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizbeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki i Dominic West +11 Elizabeth Debicki Galerija

Dugočekivana posljednja sezona serije "Kruna" konačno je stigla na Netflix.

Kao da nemaju dovoljno problema, prinčevi William i Harry suočit će se uskoro s novima i velikom tjeskobom jer objavljeni isječak iz posljednje sezone serije "Kruna" pokazuje kako su propustili telefonski poziv svoje majke, princeze Diane dan prije nego što je izgubila život u tragičnoj nesreći.

Posljednja sezona biografske serije o Windsorima stigla je na Netflix, a u njoj je prikazana smrt Diane, koju glumi Elizabeth Debicki. U  jednom od trailera prikazana je kako zove svoje sinove, dok joj pomoćnik govori kako joj nedostaju.

Scena počinje tako što Diana izlazi iz automobila ispred hotela Ritz sa svojim dečkom Dodijem Al-Fayedom te je okružuju paparazzi. Zatim ulazi u hotel, gdje poziva dvorac Balmoral kako bi razgovarala s Williamom i Harryjem, ali ne uspijeva ih čuti.

Drugi nedavno objavljeni isječci uključuju Charlesov očaj kada je Williamu i Harryju rekao da im je majka umrla i Dianu koja Dodiju govori da je persona non grata u Balmoralu. Serija će također prikazati posljednji razgovor Williama i Harryja s majkom.

Inače, gledajući isječke iz serije, mnogi se moraju dobro zagledati da bi shvatili radi li se o Diani ili glumici koja joj nevjerojatno sliči. Otkako se saznalo da će glumiti Dianu, svjetski mediji neprestano su pisali kako Elizabeth i Diana sliče, a bivši bliski suradnik princeze potvrdio je da je upravo Debicki bila prava za tu ulogu.

"Njezini maniri i govor bili su identični onima pokojne princeze. A za mene, budući da sam tako blisko surađivao s Dianom, to je bilo kao da sam vidio duha. Stvarno je bilo nevjerojatno", priznao je Andrew Morton.

Nova i posljednja sezona serije na platformu Netflix dolazi 16. studenog, prve četiri epizode, dok drugih šest epizoda dolazi 14. prosinca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović - 1 +25 Zlatan Ibrahimović Celebrity Zlatan Ibrahimović otkrio je da u svom domu ima samo jednu sliku na zidu, a ona za njega ima simbolično značenje

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković - 2 +19 Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene