Kakvo iznenađenje!

Britney Spears i Backstreet Boys izbacili zajedničku pjesmu: "Ovo smo čekali 20 godina"

Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears (Foto: Getty Images) Galerija

Backstreet Boysi su se ponovno okupili i s Britney Spears snimili pjesmu naziva "Matches".

Pop-princeza Britney Spears i najpopularniji boy-bend iz devedesetih Backstreet Boys iznenadili su publiku novom suradnjom.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean i Kevin Richardson ponovno su se okupili kako bi s pjevačicom snimili pjesmu “Matches”, koju su izbacili u četvrtak 10. prosinca.

"Ovo je veličanstveni dan. Na ovakvu suradnju čekamo već 20 godina i danas je stigao taj dan!" piše u Instagram objavi boy-benda kojom su najavili pjesmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

"Jako sam uzbuđena i jedva čekam čuti što mislite o našoj zajedničkoj pjesmi", napisala je Britney na svojem Instagramu, a objave su izazvale ushićenje milijuna obožavatelja koji se toj suradnji nisu nadali.

Britney je i ranije ovog mjeseca iznenadila fanove novom pjesmom “Swimming in the Stars”, koju je snimila 2016. godine, ali ju je objavila tek 2. prosinca ove godine, na svoj 39. rođendan. Ova, kao i pjesma s Backstreet Boysima, uključene su na deluxe reizdanju Britneyina albuma "Glory" iz 2016. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene