marketinški trik

Zabranjenu reklamu sa Scarlett već pogledalo preko 3.1 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovija reklama za Soda Stream koja se trebala prikazati na Super Bowlu je zabranjena!

Prva sumnja pada na seksi izdanje Scarlett Johannson, no za zabranu kontroverznog videa kriv je uvredljiv sadržaj reklame.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Najseksi žena svijeta u reklami Super Bowla

Naime, video u kojem se promovira Soda Stream, aparat za izradu zdravih gaziranih pića, reklamira se pod naslovom  - 'Sorry, Coke and Pepsi!' To je izazvalo brojne kontroverze te zabranu organizatora Super Bowla jer su Cola i Pepsi inače redoviti oglašivači na tom događaju.

'Čega se zapravo svi boje? Koji oglašivač u Americi u svojoj reklami ne spominje konkurenta? Ovakav se rasplet događaja može dogodit jedino u Kini! Kao Amerikanac, duboko sam razočaran' – izjavio je Predsjednik uprave SodaStreama, Daniel Birnbaum, za USA Today.

Ironično, mislilo se da će gledanost reklame podići seksi izdanje glumice koja zavodljivo pijucka gazirano piće. Ispalo je da je kompanija jednostavno trebala postići zabranu prikazivanja – naime, otkad se reklama pojavila na You Tubeu početkom tjedna pogledalo ju je preko 3.1 milijuna ljudi.

Inače Super Bowl ponovno ove godine ruši rekord u cijeni, 30 sekundi reklame u poluvremenu - ove godine iznosi nevjerojatnih 4 i pol milijuna dolara! Najveća je to cijena reklame u povijesti. Od prošle godine porasla je za 700 tisuća dolara!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene