Postoje snimke

Napadači pobjegli: Autima razvaljivali vrata Arkanove udovice, ona poziva na hapšenje!

Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Svetlana Ceca Ražnatović (Screenshot: Video) Galerija

Pjevačica i udovica Željka Ražnatovića, Ceca, uznemirena je i čeka reakciju policije.

Svetlana Ražnatović Ceca, poznatija kao udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, ovog je vikenda bila na meti napadača koji su na prilično originalan način napali njezinu rezidenciju.

Pogledaj i ovo Ognjen Vranješ i Marko Livaja (Foto: Instagram) Ludi provod u Grčkoj Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku

Naime, nepoznate su osobe s čak tri automobila pokušali ući u posjed tako što su automobilima udarali u ulazna vrata dvorišta Cecine kuće. Sve se to dogodilo u nedjelju nešto prije 7 sati ujutro.

Motiv napada nije poznat, a napadači su nakon što nisu uspjeli ''razvaliti'' vrata uputili u nepoznatom smjeru. Budući da se Cecu često povezuje s beogradskim podzemljem, mnogi sumnjaju da se radi o mafijaškom obračunu.

''Očekujem uhićenje tijekom dana. Policija ima snimke. Ovo je namjerni vandalistički napad u privatni posjed'', kazala je Ceca za Kurir.

Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene