Kakva rekacija

I vi ste pomislili isto - VIDEO postao pravi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon Zlatnih globusa puno se pričalo o supruzi Georgea Clooneya, a slavna komičarka i našalila se sa cijelom situacijom.

Slavni George Clooney bio je meta domaćica Zlatnih globusa Amy Poehler i Tine Fey, a sada se našalila i Ellen DeGeneres u svojoj popularnoj emisiji. Ona se pak osvrnula na govor zahvale slavnog Clooneya koji je dobio nagradu za Životno djelo, a u zahvali se obratio i svojoj lijepoj supruzi koju je oženio prije nekoliko mjeseci u Veneciji.

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis - 2 Fatalna Talijanka Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

GIF 'Nagrada je trebala ići njegovoj supruzi jer živi s njim!'

'Nevjerojatno je naći nekoga koga iskreno voliš, posebno kada to napokon dočekaš u svoje 53 godine života. Amal, koja koga nas je kemija spojila, ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug', rekao je Clooney. U tom trenutku mnoge žene su htjele biti na njezinom mjestu, uostalom, baš kao i Ellen.

Zato je slavna komičarka napravila svoju verziju, a na sličan način bi reagirale i mnoge druge žene diljem svijeta pa nije ni čudno da je video postao pravi internetski hit. :)


Samo usporedbe radi, ovo je i originalan Clooneyev govor. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene