Pogađate o kome je riječ?

Bili su najslađi par, ali s godinama su se potpuno promijenili: Nikad ne bismo rekli da je to ona, a i njega je baš teško prepoznati

Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester (Foto: Instagram) +0 Leighton Meester ( Foto: Instagram) Galerija

Leighton Meester i Adam Brody snimljeni su zajedno na plaži u Malibuu, gdje su pokazali neke promjene u svom izgledu.

Američka glumica i zvijezda nekad popularne tinejdžerske serije "Tračerica" Leighton Meester ima novi hobi, a to je surfanje, prilikom kojeg je uhvaćena na jednoj od plaža u Malibuu.

Pogledaj i ovo Leighton Meester (Foto: Getty) Netipična obitelj Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

34-godišnja Leighton uživala je na dasci za surfanje pokušavajući ukrotiti valove, dok ju je na obali čekao suprug Adam Brody sa sinom kojeg su dobili u rujnu prošle godine. Leighton je za surfanje kao prava profesionalka odabrala prikladno odijelo zbog kojeg ju je bilo teško prepoznati, a promijenila se i općenito otkako je glumila u spomenutoj seriji. 

Promjenom imidža iznenadio je i 41-godišnji Adam, koji je odlučio pustiti kosu i bradu s kakvima ga još dosad nismo imali prilike vidjeti.  

Leighton i Adam upoznali su se 2010. godine na snimanju romantične komedije "Obitelj iz Orangea", a tri godine nakon togu su se i zaručili. 2014. godine stali su pred oltar, a godinu kasnije rodila im se kći Arlo Day. Prošle godine dobili su sina, ali njegovo ime još uvijek nije poznato.

"U ovo doba za nas je to ogromna sreća. Ova obitelj koja se povećala imala je nekoliko čarobnih trenutaka i sretan sam što smo u karanteni mogli biti svi zajedno, za razliku od vremena kada sam stalno zaokupljen svojim radnim obvezama", izjavio je Adam za Shazam.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene