sramota

Najnovija žrtva Photoshopa ima svega 19 godina - Stanjili joj struk i bokove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada zvijezda najnovija je žrtva Photoshopa. 19-godišnjakinja je prozvala poznati magazin za ono što su joj napravili.

Mlada glumica i pjevačica Zendaya Coleman, poznatija samo kao Zendaya, najnovija je žrtva Photoshopa. Omiljena među tinejdžericama diljem svijeta, Zendaya je dokazala zašto je vole. Ljepotica je više puta naglasila kako je za nju najvažnija iskrenost.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Stoga je na svom Instagramu prozvala magazin Modelista, koji je stanjio njen struk i bokove. Nepotrebno je reći da se radi o prirodno mršavoj djevojci s oblinama na pravim mjestima.

VIDEO Vrijeđanje na crvenom tepihu: 'Sigurno i smrdi'

'Danas je izašlo moje novo snimanje. Šokirala sam se kada sam shvatila da su moji 19-godišnji bokovi i struk retuširani. Ovo su stvari zbog kojih su žene iskompleksirane, koje stvaraju nerealne ideje ljepote. Svatko tko me zna, zna da podražvam iskrenost i ljubav prema samom sebi. Stoga sam bila slobodna objaviti svoju pravu fotografiju (desnu), i obožavam je', napisala je na Instagramu Zendaya. Podršku su joj dale brojne starije kolegice. Svaka čast!

 

Had a new shoot come out today and was shocked when I found my 19 year old hips and torso quite manipulated. These are the things that make women self conscious, that create the unrealistic ideals of beauty that we have. Anyone who knows who I am knows I stand for honest and pure self love. So I took it upon myself to release the real pic (right side) and I love it

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene